No niin. Eletään nykyaikaa. Olen Marin (täti) ja Ellan (Marin 3-vuotias lapsi) kanssa käymässä lähikaupassa Henrikissä. Ella löytää jostain hyllyn alta jäätelöpaketin, jossa on mansikkatuutteja ja joitain suklaapuikkoja. Ella syö ensimmäisen mansikkatuutin, ja tekee osasta tuutista itselleen kauniit, vaaleanpunaiset jäätelöhiukset. Huomaamme Marin kanssa, että jäätelölaatikko on terroristien jättämä (jostain näin päätellään) uhkaus pommista/terrori-iskusta. Jokainen jäätelö kuvasi yhtä päivää, ja jokaisen jäätelön mukana oli puhelinnumero, johon pitäisi soittaa jos halusi lisätietoa. Ei kuitenkaan soitettu siihen ensimmäiseen (joka kuului yhteen sen Ellan syömän jäätelön kanssa), koska arveltiin että se puhelu menee jonnekin ambomaahan, ja puhelu maksaisi maltaita.

Henrikin viimeisten päivien kunniaksi (vaikka jäätelöitä ja puhelinnumeroita oli varmaan parikymmentä, silti kauppa tuhoutuisi parin päivän sisällä) kaupan työntekijät järjestivät uskomattomat bileet. Koko kauppa pimennettiin, ja sinne hankittiin diskovaloja ja musiikkia niin että koko kauppa muuntui yökerhoksi! Sinne sai mennä tanssimaan ja syömään ja juomaan ihan ilmaiseksi, koska ruoka tuhoutuisi muutenkin siinä pommi-iskussa. Ruokaa ja juomaa sai myös ilmaiseksi mukaan ilman ikärajoja, joten kaikki Kastellin teinit kävi hakemassa sieltä alkoholia. :'D

Jossain vaiheessa (oltiin siellä koko perheellä) Make (veli) sanoi, että kohta joku tyttö hylkäisi mopsinsa oven eteen. Menin siis sinne oven eteen odottamaan, ja siihenhän tulikin kaksi tyttöä, joilla molemmilla oli 2-4 pientä koiraa. Toisen tytön "mopsi" (joka oli oikeast varmaan joku terrieri) haastoi riitaa kaikkien muiden koirien kanssa, joten tyttö heitti sen hihnoineen siihen oven eteen ja lähti pois. Poimin maassa makaavan koiran (joka oli kuitenkin ihan kunnossa) syliini, ja olin menossa viemään sitä jonnekin, kun se tyttö tuli takasin minulle raivoamaaan, kun varastin sen koiran ja kohtelin sitä kaltoin. Aloin itse raivoamaan sille, että itse oli sekä pahoinpidellyt sitä koiraa sekä hylännyt sen! Se tyttö kieltäytyi kuuntelemasta, niin jouduin tarraamaan sitä käsivarresta ja koko ajan huutamaan että "katso minua kun puhun sinulle!". Idiootti likka. :( Ei se varmaan kuunnellut yhtään mitä sanoin, ja lopulta päästin irti ja se lähti koirineen pois.