Aika jännää muka. :D Olin ara-papukaija yhdessä vaiheessa unta. Niin, että minun ihmiskäteni olivat papukaijan jalat, ja omat jalkani olivat ojennettuna papukaijan pitkäksi pyrstöksi. Siivet vain kasvoivat selästäni kuin enkelillä. Oli aika opetteleminen pysyä orrella käsien varassa, mutta onnistuihan se. Olin jotenkin samalla ihminen ja kaija, kuten monet lintututtavani. Opastin heitä papukaijana olemiseen, koska ilmeisesti olin ollut tässä muodossa pisimpään meistä.

Jossain välissä unta sain rakkaudentunnustuksen eräältä tyypiltä jonka tiedän (mutten tunne) oikeassa elämässä. Olin otettu, mutta minun täytyi myöntää että seurustelen onnellisesti sillä hetkellä.

Ihan toisessa osassa unta menin muutaman lintutyypin kanssa piknikille asuntoautolla. Minun tehtävänä oli tuoda sinne muiden ohella ruokia. Toin tyyliin sipsejä, pullapitkon ja muita hiilaripommeja. Sain myöhemmin tietää, että muut olivat jollain atkinsindieetillä tai vastaavalla, joten jouduin syömään hiilaripitoiset evääni yksin. :p

Eräässä kohdassa jollain unitutullani oli lemmikkinä joitain ihmejyrsijöitä. Niillä oli pitkä, suippo kuono ja jyrsijäksi pitkät jalat, joissa jokaisessa oli vain kolme varvasta. Kooltaan ne olivat suunnilteen marsun kokoisia, eli noin kilon paikkeilla. Naaraat olivat uroksia pienempiä. Niillä oli myös erityispiirteitä: niillä oli pitkä, jämäkkä, kaksihaarainen häntä! Uroksen häntä oli kapeampi ja sen haarat olivat pidemmät, naaraan häntä oli töpömpi ja sen haarat eivät olleet niin pitkät ja ohuet. Otus oli puoliksi maa- ja puoliksi vesieläin, sen terraario oli tällä henkilöllä kuin akvaario, jossa kellui maa-alueita. Erikoisin ominaisuus oli kuitenkin, että tällä otuksella oli irroitettava nahka! Eläin ei siitä oikeasti kärsinyt, vaikka toimenpide oli epämukava, verrattuna vaikka siihen että yrittää sätkivältä kesyrotalta leikata kynsiä. Kipuja ei ollut, mutta toimenpide oli eläimen vastustuksen takia hankala. Nahan irrottua eläin oli kaljurotan näköinen, ruttuinen, paiseinen, hennon karvainen mutta silti kalju. Kun nahan sai irroitettua, sukupuolierot hännässä näkyivät paljon paljon paremmin, ja niinpä nahan irroitus oli lähinnä keino tarkastaa sukupuoli. Tässäkin unessa uros oli selkeästi uros karvat päällä, mutta toinen yksilö oli vähän epävarma. Se oli aika arka, mutta omistaja silti irrotti sen nahan, saaden selville sen olevan naaras.