Näin unta, että iskä oli laittanut Peruksen (pehmokärpänen jonka ompelin joskus) mikroon, ja se oli osaksi kuivunut ja kutistunut kasaan ja sen silmät oli räjähtäneet ja niistä oli tursunnut sitä pumpulia! <:( Voi Perus-parkaa!


Toisessa osassa unta menin käymään "Ranuan eläinpuistossa", joka oli jonkun talon sisällä. Ensimmäisessä huoneessa oli metsää ja siellä oli karhun pentuja ja aikuinen uroskarhu. Niitä pentuja sai silittää ja sitä isoakin jos uskalsi. Siellä siis kuljettiin niiden otusten aitauksissa, ja se iso uroskarhu tuli haistelemaan ihan siihen lähelle, hui. :D Seuraavat huoneet olivatkin ankeampia, kun  tämä oli ollut oikein hieno jäljiltelmä suomen metsästä ihan mäntyineen ja sammalineen. Seuraavia huoneita ei oltu sisustettu kovin mitenkään, ainakaan eläimille sopiviksi, ne oli vaan valkoisia ja tosi steriilien näköisiä. Eikä eläimiä näkynyt missään. Tylsää.

Jossain vaiheessa uni hieman muuttui kun meidän kaveriporukka joutui johonkin peliin pelaajiksi ja niitä ammuttiin! Tosin jälki ei ollut pahaa, kun piirrettyihin ukkeleihin, tuli ihmisiin vain kaksi siistiä pyöreää reikää mihin joku niitä ampuikin. :P