Ei vitsi mikä uni. :D Jossain kohtaa unessa olin Jeninin iskän talon edessä, ja Bella ja Edward Houkutuksesta (itse olin pelkkää ilmaa ja vaan tarkkailija tässä vaiheessa) oli menossa kai sinne. Kuitenkin niiden piti päästä salaa sinne taloon kenenkään huomaamatta, mutta kun joku ajoi autolla ohi, ne hyppäsi roskikseen piiloon. Vähän aikaa siellä piileskeltyään ne tuli sieltä pois, ja meni sisälle. Edward olikin porvarivampyyri ja koska sen takki oli mennyt likaiseksi, se jätti sen sinne roskikseen. Eipä noitakaan tyyppejä enää unessa nähty.

Jeninillä sisällä oli sitten jotain sen perhettä ja minä, ja pelattiin semmoista pleikkaripeliä, että siinä piti ottaa vauvaa jaloista kiinni, heiluttaa sitä vähän aikaa ympäri huonetta niin että siihen tarttui jotain tavaraa (vauvassa taisi siis olla jotain liima-ainetta) ja sitten kun omasta mielestä oli tarpeeksi iso vauhti ja vauvassa tarpeeksi tavaraa, vauva piti heittää. Kenen vauva lensi pisimmälle, voitti pelin. (Okei mulla on sairas mielikuvitus, älkää tuomitko koska eihän unia voi itse päättää!! <:P) Ja jossain vaiheessa Jeninillä oli ihan sikana karkkia, koska sen tapana unessa oli aina ostaa karkkia mutta syödä niistä vaan vähän ja kaataa loput semmoiseen laatikkoon. Ja siinä laatikossahan oli sitten ihan sairaana karkkia!

Jossain seuraavassa osassa unta olin Dorinin ja joidenkin tyyppien kanssa jossain metsäpolulla, ja Dorini selitti jotain jostain hoitokoirasta. Ja yhtäkkiä siellä metsäpolun varsilla alkoi olemaan ihan sairaana kaikkia outoja lintuja, mutta muka tunnistin osan niistä ihan oikeiksi vesilinnuiksi (alli, uivelo, suokukko yms.), vaikka ei ne oikeasti edes niiltä näytä. Linnut alkoi mennä yhä oudoimmiksi, albinistisia ja ihan albiinolintujakin tuli yhä enemmän vastaan ja kohta jo semmoisia lintuja mitä en edes enää tunnistanut kun ne oli niin oudon näköisiä. (Pitäisi painaa paremmin mieleen ja piirtää niitä myöhemmin, lopussa kuitenkin yksi minkä muistan hämärästi… Se roikkui puun kuoressa noin, vähän kuin tikka mutta jalat ihan haarallaan.) Jossain vaiheessa päädyttiin sillä porukalla sitten Korkeasaareen, johonkin viidakkotaloon. Aluksi käveltiin läpi semmoisesta (mikä lie kahlaaja-suolintu-talo se on oikeasti, en muista sen nimeä), jossa oli samanlainen elinympäristö kuin se metsä oli ollut. Kuitenkaan siellä Korkeasaaressa siinä talossa ei ollut läheskään yhtä paljon tai yhtä hienoja lintuja. Oli vähän pettymys. Kohta oltiin jo jossain eri viidakkotalossa, jossa oli sammakoita yms. semmoisissa köykäisissä, itse tehdyissä terraarioissa. Rivin päässä viimeisenä oli opossumiperhe! Vitsit ne oli söpöjä, kun naarasopossumilla roikkui turkissa joku 5-10 poikasta, jotka oli vielä ihan karvattomia nakkeja. Ah niin, ja se opossumi itse oli hiiren kokoinen, ja uros vaan vähän isompi.  Ne oli ihan ylisöpösiä. <3