Olin kavereiden kanssa jossain. Ilmeisesti naamiaiset olivat tulossa, ja meidän piti valita naamiaisasut. Tämä tapahtui niin, että otettiin kouraan lähin sarjakuvalehti, ja sieltä sai valita itselleen hahmon. Ei pitänyt pukeutua täsmälleen kuten tämä hahmo, vaan samantyylisesti ja omaksua hahmon luonne ja käyttäytyminen.

En muista minkä itse valitsin. Teemaan kuului myös tuoda asuun sopiva lemmikki paikalle. Itse otin mukaan valkoisen hanhen, joka oli välillä normaali kesyhanhi ja välillä joutsenhanhi. (Kuvassa) Se oli niin äkäinen, että sidoin sen valjaiden hihnasta seinään pöydän alle. Sieltä se sitten valehyökki vieraiden kimppuun ja sähisi.

Eräällä naisella oli mukanaan pienenpieni, hennon raidallinen viktoriankaijanen, jolla oli pieni töyhtö. En muista naisen asua, mutta hänen tyttärensä oli naamioitunut täksi papukaijaksi, sitä pientä töyhtöä myöten, joka oli tehty hiuksista ponnarilla!

Joku mies tuli sinne koiriensa kanssa. Toinen niistä oli hyperaktiivinen jackrusselinterrieri ja toinen joku espanjanvesikoiran pienikokoinen versio. Se terrieri oli ihan hullu, se osasi kaikenmaailman temput ja veteli takaperinvoltteja noin vain... Se oli myös todella metsästysviettinen sitä hanheani kohtaan. Toisen karvaturrin sain käsimerkillä ja tiukalla komennolla jättämään hanheni rauhaan, mutta sitä terrieriä sai olla koko ajan vahtimassa silmä kovana...