Ohhoh mikä UNI! Aivan järjettömän pitkä ja ehkä jopa juonellinen seikkailu, kuin joku peli osaksi! Josta on tietty suuri osa unohtunut jälleen. -.-'

Alusta muistan, että oltiin porukalla meidän vanhalla ala-asteella. Siellä oli joitain pahiksia käytävillä. Joitain isoja örkkejä tai mörköjä, muttei niillä mitään yliluonnollisia kykyjä ollut kuitenkaan. Ne olivat vain fyysinen uhka joita piti paeta ja jotka piti seikkailupelimäisesti voittaa oveluudella.

Ensimmäinen tehtävä vihulaisten hävittämiseksi oli kerätä erityisiä ötököitä. Niitä oli kahdenlaisia: vaaleita, riisinjyvän kokoisia ja muotoisia, sekä tummia pippurin kokoisia. Vain tummista oli hyötyä: ne pystyi kasvattamaan miksi vain halusi. Vaaleat olivat hyödyttömiä ja harmittomia. Ne olivat sekaisin noin kymmenen litran laatikossa, ja laatikko oli tietty vaarallisella vyöhykkeellä. Koko laatikkoa ei voinut ottaa mukaan, ainoastaan kourallisia/taskullisia ötököitä. Pääsin laatikon luo, ja oli kiire ottaa kourat täyteen ötököitä. Onneksi öttiäiset olivat jakautuneet onnellisesti: ne pyrkivät tarttumaan kiinni omanlaisiinsa, joten niitä oli isoina samanvärisinä köntteinä. Tietty yritin ottaa mustan köntin, mutta kädelläni huomasin, että mustilla oli erikoisominaisuus: ne valuivat kuin vesi sormien välistä! Niinpä yritin ottaa ötököitä vain mahdollisimman paljon ja juosta entistä nopeampaa takaisin.

Päästessäni pääjehumme luokse, joka sattui olemaan Dumbledore, minulla oli vain vähän mustia ötököitä ja aika paljon vaaleita. Mustista päätimme kuitenkin yhdessä kasvattaa rottia. Niinpä teimme rottamaisen aitauksen ja laitoimme ötökät sinne. Vaaleat ötökät toimisivat ravintona mustille, kunhan ne alkaisivat kasvaa. Sinäänsä tyhmää, olisimme voineet kaiketi kasvattaa tummista ötököistä vaikka lohikäärmeitä mutta piti päättää sitten kasvattaa niistä rottia. .__.' Rotat kasvoivat, vaikkakin osa niistä hukkui juoma-astiaan.

Jostain syystä minä kavereideni jouduimme pakenemaan emmekä voineet jäädä seuraamaan miten rottasuunnitelma edistyi. Kohta olimme hyvin lumisessa paikassa, siellä oli myös laskettelukeskus. Pari kaveria minulla oli mukana, ja mukana oli myös kaverini vanhempi koira, joka oli unessa 22 tai 33-vuotias. o_o' Lisäksi siellä oli uusi pentukoira. <3 Kömmimme lumessa ylämäkeen kohti laskettelukeskuksen päärakennusta.

Yhden kaverin hukkasimme, tai se karkasi. Laskettelukeskuksen omistaja kuitenkin neuvoi meitä uudesta jäljitystekniikasta: siinä kännykkä yhdistettiin jollain signaalilla toisen kännykkään, jolloin pystyi näkemään GPS-tekniikalla missä toinen liikkui, mutta lisäksi näkemään mitä toinen teki kännykällään! Kännykät olivat unessa yhdistettyinä Game Boy DS:än, ja näimme omalla ruudulla miten hukkaan mennyt kaveri pelasi samalla Pokemonia tai Mariota ja harhaili metsässä.

Saimme jotenkin kaverimme takaisin, ja seuraavana tehtävämme oli järjestää ansa Britney Spearsille! Olimme vallan ovelia, en kyllä muista miten, mutta saimme Pritnin houkuteltua jonnekin kahvilaan. Olimme hienoissa valeasuissa eikä Britney huomannut mitään väijytystä ennen kuin poliisi tuli hakemaan.