Aika paljon matkustamista oli unessa. Ensin matkustin junalla Miljan luokse jonnekin. Matkaseurana minulla oli sujuvasti jutteleva vihersiipiara joka suorastaan syyllisti minua siitä että lintupiireissä en ole sisäpiirissä koska asun niin kaukana kaikista. Kunhan se ara lopetti syyllistämisen niin se oli tosi sulonen, antoi rapsutella ja torkkui siinä. Sen silmää ympäröivä nahka ei ollut nahkaa vaan vaaleanpunaista froteekangasta. :P

Pääsin jossain välissä jopa Miljan luokse perille, tosin se vaati osin junan ajamista itse. Pelkäsin ajavani ojaan tai pahki seinään, ilmeisesti unessa junat ei pysy raiteillaan niin helposti. Olimme Miljan kanssa lähdössä jonnekin etelän lämpöön, esim. Espanjaan. Miljalla oli kuitenkin jotain tekemistä ennen kuin voisimme lähteä. Odottelin kärsimättömänä ja Milja ehdotti että kävisin siinä odotellessani ottamassa tatuoinnin. Niinpä kävin ja hyvin pian palasin paikalle selässäni paria pekoniviipaletta esittävä värillinen tatuointi. :D Järkytys oli valtaisa, kun tajusin etten tuoreen tatuoinnin takia voisi lomakohteessa uida ollenkaan!

Lähdimme kuitenkin matkaan (kävellen :P). Jossain kohtaa matkaa jäimme jollekin afrikkalaiselle lintutarhalle, jossa oli kymmenittäin kakaduja. Sinne myytävien/kasvatettavien lintujen sekaan oli harhautunut hyvin harvinaisen värinen harlekiinipeippo, josta yritin saada kuvaa. Suomea osaamaton hoitaja hätyytti villilintua ulos minun yrittäessäni kuvata sitä. Lintu onneksi palasi kerta toisensa jälkeen sisälle ja lähti ulos lopullisesti vasta kun sain siitä hyvän kuvan. :)