Aivan ihana eeppinen seikkailu-uni! Mutta kun en muista siitä paljoa! >:( Siinä oli aineksi Avatarista ja kaikesta ja ahhh se oli niin hieno kokonaisuus! Muistaisi vaan kokonaisuuden kunnolla eikä tyhmiä pikkuosia.

 

Ainakin siinä oli sota alkuasukkaiden (joiden puolella olin) ja joitenkin sotilaiden välillä. Niillä alkuasukkailla oli huippumyrkyllisiä värikyniä käytössään, ja ne aina teki nuoleen kärjen siitä värikynästä. Oikeasti se värikynän sisus oli niin myrkyllistä, että neuvoin niitä että riittää että ne tekee jostain vähemmän arvokkaasta (esim. normaalista puusta) sen nuolenkärjen ja sitten värittää sitä sillä värikynällä. Jossain välissä myös hämmensin normaaleja ihmisiä alkuasukkaiden vesilähteellä, muovirasialla jonne tuli itsestään koko ajan vettä.



Jossain osassa unta olin Jeninin kanssa "niillä", eli jossain kartanossa. Siellä oli Melli, Manna, Bibi, Tikru (Jenini oikeita lemmikkejä) ja joku belgianjänis ja rukoilijasirkka ja gerbiilejä. Jeninillä oli hieman tekemistä niiden kouluttamisessa, kun ne kaikki eläimet sai mennä ovesta ulos vasta luvalla, kun katsoo silmiin ja vasta Melli ja Manna osasi sen. Mutta lohdutin Jeniniä sillä että vähän se on siistin näköinen kun ne kaikki eläimet oppii sen, niin ne seisoo ovella rivissä ja napittaa silmiin kunnes saa luvan mennä ulos, ja silloinkin ne kaikki ryntää ulos yhtä aikaa innoissaan. :D Mentiin käymään sitten jollain valtavalla kiviterassilla, ja katsottiin kaunista auringonlaskua, kunnes sinne hyökättiin niiden sotilaiden toimesta. :o