Olin kai jossain koululla käymässä, tai saatoin olla jopa yökoulussa tai sisäoppilaitoksessa. En muista alkua kovin hyvin, mutta keskivaiheen tapahtumia enemmänkin. Jossain vaiheessa siis olin jossain koulun pihalla. Siellä oli metsästä tullut karhu, joka riehui pelottavasti ympäriinsä. Siellä oli myös kaiketi jokin hanhi, jonka poikaset olivat kissanpentuja. Pennut olivat semmoisia pienenpieniä, jotka osaisivat oikeasti hädintuskin ryömiä eteenpäin, mutta unessa ne pysyivät sulavana ja tiiviinä parvena kuin hanhenpoikaset. Karhu yritti tehdä jotain hanhiemolle, ja hanhi puolusti poikasiaan. Poikaset olivat rykelmänä kaksintaistelun keskellä ja pikaisesti väistivät kun joku meinasi astua niiden päälle.

Jossain välissä katsojia oli kerääntynyt enemmänkin ja karhua se alkoi pännimään. Karhu alkoi hyökkäillä ihmisiä kohti ja pian ihmiset pakenivat sisätiloihin. Jotenkin se koko paniikintunne sai uusia ulottuvuuksia, kun tarinaan ilmeisesti liittyi joku pahis, joka sai lukittua meidät koulun sisälle, katkaistua veden ja sähkön ja sattumanvaraisesti myös ovia talon sisältä.

Viimeisin asia minkä muistan... Olemme päässeet kokoontumaan jonnekin aulaan. Paikalla ovat myös Kurt Hummel ja Blaine Anderson Glee-sarjasta. :D Ne kai puhui ihan suomea ja olivat koulun oppilaita. Jotenkin sain vahingossa tietää kuitenkin dramaattisia paljastuksia! Huomasin nimittäin, että Kurt ei olekaan pieni homopoika, vaan tyttö! Joka on ihastunut Blaineen. Ja koska Blaine on homo, piti 'Kurtin' olla poika, jotta voisi saada Blainen itselleen... :D Voi mitä draamaa, ja Kurt oli sitte niin raukkaparka, kun kyyneleet silmissä minulta vannottaa etten kertoisi kenellekään.