Unessa ei ollut kovin mitään juonta, se oli lähinnä päätöntä ryntäilyä ympäriinsä. Jossain välissä oltiin matkalla Kempeleestä kotiin joidenkin kavereiden kanssa. Kaakkurin kohdalla auto lähti hurjaan luisuun ja päädyimme jonnekin ihan ihmeellisen paikkaan. Se oli kuin jättimäinen kasa hiekkaa, hiekan väristä ja tavallaan tuntuistakin, mutta kovaa kuin kallio. Tavallaan kuin kallion päälle olisi kaadettu liimaa ja siihen hiekkaa. Jostain kumman syystä meidän piti mennä sen kamalan kasan päällä käymään, koska olimme muka eksyksissä. Sieltä päältä näkisimme minne jatkaa. Ympärillä oli paljon korkeita mäntyjä ja me vain kiipesimme ja kiipesimme ja hypimme jättimäisten railojen yli ylämäkeen. Siellä oli minä, jotkut pari kaveria sekä Lady Gaga! :D

Kun vihdoin pääsimme ylös isojen ponnistelujen jälkeen, emme nähneet mitään hyödyllistä, koska metsää oli niin paljon. Niinpä alkoi vaarallinen laskeutuminen kallio-hiekkarinnettä alas päin, ja jälleen ne samat railot olivat tiellä, ja lisäksi vaarana kompastua ja vyöryä hallitsemattomasti alas rinnettä.

Jossain vaiheessa päädyin jonnekin kaverin mummolaan/sukulaisten luo, ja siellä hengattiin vähän aikaa. Sieltä jatkettiin (enää tämän yhden kaverin kanssa)  jonnekin videovuokraamoon, jonka kaikki elokuvat oli laittomasti poltettuja. Siellä oli maskottina yksi undulaatti, ja minä säälin sitä, undulaatilla pitäisi aina olla kaveri. Mietin, että ostaisin sille liikeen pitäjälle toisen undulaatin, mutta sitten muistin, että se omistaa myös eläinkaupan, ja tiesin että jos se haluaisi undulaatilleen kaverin, se ottaisi sen sieltä omasta eläinkaupastaan. Ja pelkäsin samalla, että jos hankkisin sille undulaatille kaverin, se liikeen pitäjä ei haluasi pitää sitä ja laittaisi sen vain eläinkauppaansa myyntiin.

Matka jatkui jonnekin nuorisotalolle, autolla sinne mentiin. Nuorisotalon yhdeydessä ja omistuksessa oli myös uimahalli, jonne oltiin menossa. Huomasin kuitenkin, etten ollut ottanut uimapukua mukaani! Niinpä menin suihkuun kaikki vaatteet päällä. Ja koska vapaita suihkuja ei ollut, menin vain sinne lattialle istumaan että muiden suihkuista lensi aina vähän vettä meikän päälle. Kun vaatteet olivat kastuneet, oli aika mennä saunaan: siellä oli kolme yhden hengen saunaa, joissa piti tietty vuorotella. Pienellä jonotuksella jopa pääsin sinne saunaan, mutta siellä oli kamalan kuuma koska minulla oli yhä kaikki vaatteet päällä, joten en siellä kauaa viihtynyt.