Toissayönä kävin hienossa matkamuistomyymälässä/pilakaupassa, jossa oli tosi hienoja papukaija-jääkaappimagneetteja! Whii... Muuta ei sitten mieleen jäänytkään.
 
Viime yönä olin Samin (veli) ja Miljan (kaveri) kanssa ensimmäistä päivää uudessa koulussa. Siellä seistiin ringissä ja piti kertoa jotain itsestään. Sami kertoi jotain niin armotonta läppää että muut koulukaverit nauroivat täristen lattialla. Tuskin saisin enää huumorilla tehtyä vaikutusta Samin jälkeen. Niinpä kerroin vain oman nimeni ja lisäyksen "Mutta ihan sama millä kutsut, en kuule kuitenkaan" ja laitoin kuulokkeet päähän. :P
 
Toisessa osassa unta olin lähdössä serkkujeni ja Miljan kanssa reissuun autolla. Se oli koko päivän pituinen, mutta kukaan paitsi minä ei ollut muka ottanut eväitä! Emme kuitenkaan päässeet lähtemäänkään, kun päätimme alkaa Miljan isossa talossa piilosille! Se oli siitä tyhmää, että etsijän piti löytää kaikki piilottelijat ja raahata heitä mukanaan. Jos pääsi karkuun, sai mennä uudelleen piiloon. Sucks to be the etsijä. Samalla pelin tunnelmassa oli jotain pelottavaa, ihan kuin kiinnijäädessään joutuisi syödyksi tai jotain. Niinpä menin ulos asti piiloon.