Jossain unessa menin käymään jossain randomissa talossa, koska minulla oli nälkä. Menin autioon taloon etsimään jotain ruokaa, mutta maustekaapista löytyikin tutun näköisillä valokuvilla koristeltu CD-levyn kansi, otsikkona Lintu-kuvia. Sallan (lintutyyppi) koti! Mitä ihmettä. :D Menin äkkiä kellariin, koska siellä Sallan linnut olivat. Suuressa aulassa lensi vapaina jotain parikymmentä undulaattia, ihanan virkeitä sirkuttajia. Alakerta talosta ei suinkaan ollut aution ja hylätyn näköinen, niin kuin yläkerta, vaan alakerta oli yleinen ”lintutarha”, johon sai tulla katselemaan kauniita lintuja. Aulasta U-käännöksen tehtyäni löytyi isojen papukaijojen alue, joissa oli pareittain erilaisia papukaijoja hienoissa häkeissä. Häkkien mitat olivat noin 2-3 metriä kanttiinsa, ja ne oli sisustettu tosi hienosti vihreillä kasveilla ja kippuraisilla puiden oksilla. Vuorotellen linnut saivat olla vapaina, ja tänään oli lila-amatsonien vuoro. Niiden lisäksi siellä oli ainakin haukka-arattipari ja kultaposkiamatsonipari. Kultaposkilla oli huomattavasti muita isompi häkki, ja sanoinkin niille siitä. Kohta olikin lila-amatsonikoiras niskassa kiinni, se kuulemma oli suuttunut kun kehuin kultaposkien häkkiä, mutten niiden. :D

Toisessa unessa löysin lintujeni kanssa yhteisen kielen, jonka vislauksin ja naksautuksin pystyin kommunikoimaan niille niin että ne ymmärsivät mitä halusin niiden tekevän. Itselleni oli ilmestynyt myös isokauluskaija Petteri (joka asui ennen toimintakeskus 4hanhessa), jolla oli joku nokkavika. Sillekin piti aluksi puhua naksautuksin, mutta jossain välissä Petteri alkoikin puhua ihan ihmistä, ja opasti minua neitokakadujen ”paimennuksessa” (siis miten kannattaa naksauttaa ja viheltää että linnut tekisivät sitä ja tätä). :)

Kolmannessa unessa taisi olla musta kuplavolkkari, jolla seikkailin jossain sairaalan tapaisessa rakennuksessa. :D Aika huonosti niin ”isolla” kulkuvälineellä mahtui esim. hissiin, mutta kyllähän se sinne lopulta meni! Ulos yritin päästä parhaani mukaan, mutta ulko-ovet oli niin harvassa että harhailin tovin jos toisenkin siellä rakennuksen sisällä.