Taas pitkä seikkailu-uni, jonka melkein jopa muistan! :P

Ainakin aika alussa olin jonkun kaverini kanssa liikkeellä. Tunnelma oli kuin jossain pelissä, sillä edettävä oli koko ajan ja välillä suoritettava tehtäviä. Olin ilmeisesti lähtenyt kiireessä, sillä vaatteita ei ollut paljoa päällä, ehkä alusvaatteet vaan. Onneksi suunnistimme jonnekin ullakolle. Se saattoi olla meidän talon ullakko, sillä kuljin siellä tottuneesti, vaikkei se ollenkaan meidän vinttiä muistuttanutkaan. Sinne piti mennä jotain rataa pitkin, ja matkalla sai apua Huippumalli haussa -ohjelman kisaajilta (siis kuvitteellisilta sellaisilta, en sarjaa seuraa).

Sai valita itselleen yhden malliapurin joka auttoi pienessä liaanilla heilumiskohdassa. Sillä liaanilla pääsi siis sinne vintille, jonne ei ollut lainkaan portaita siltä puolelta mistä saavuimme. Olimme menossa muka jonnekin melko tärkeään juttuun, siis tyyliin kouluun tai töihin, joten vaatteet eivät voineet olla ihan mitä tahansa riepuja paljasta kroppaa verhoamaan. Onneksi löysin kohtalaisen hyvännäköiset vaatteet päälleni, lukuunottamatta kenkiä, joksi päätyivät valkoiset, umpinaiset Crocksit. :P No, näillä mentiin!

Vinttiosion jälkeen päädyimme kaverini kanssa aika synkkään, koulumaiseen vessa-/kylppäriosastolle. Siellä oli tehtävänä etsiä jättiläiskäärme, viedä se jollekin matelijatutkijalle ja auttaa häntä valmistamaan käärmeestä erikoistehoste elokuvan kuvauksia varten. Löysimme jättimäisen käärmeen ja jotenkin saimme sen tajuttomaksi tai tapettua. En tiedä miten saimme raahattua kymmeniä ellei satoja kiloja painavan käärmeen sinne sen erikoistehostemiehen luokse, mutta sinne sen kuitenkin saimme toimitettua. Hän avasi käärmeen ja nylki sen kai. Ideana oli tehdä kauhuelokuvaan omituinen olento, jolla oli käärmeen vartalo mutta ihmisen pää. Mies itse näyttelisi päätä. Elokuvan tehosteisiin kuului myös, että kai käärme jotenkin raateli miehen ruumiin jotta se voisi yhdistyä pään kanssa... En tiedä. :P Siellä siis oli kuollut käärme, elävä mutta maskeerattu mies ja silvottu ihmisen tekoruumis ilman päätä. Semmoista se on kauhuleffan harjoituksissa!

Jossain välissä tässä vaiheessa saimme pahiksen jahdattavaksi ja kiinniotettavaksi. Se oli joku ränsistyneeseen pukuun pukeutunut laiha, kalju ja aika vanha mies. Jotenkin elinn tämän kohdan kaksi kertaa, ehkä siksi koska ekalla kerralla pelissä kämmäsin ja sain siis aloittaa sen tehtävän alusta. Tämä pahismies siis painoi jostain pienestä kaukosäätimestä nappulaa, joka aiheutti sen, että läheidessä kodinelektroniikkakaupassa alkoi isoimmasta TV:stä soimaan jokin Katy Perryn musiikkivideo. Videota oli manipuloitu ja siinä sanottiin jokin hieno salasana/sanayhdistelmä niin että koko paikka kai jotenkin tuhoutui. Kun sain aloittaa alusta, sain otettua pahiksen (joka ei ollut fyysisesti kovinkaan voimakas jos kerta minäkin pärjäsin sille) johonkin otteeseen ettei hän pystyisi painamaan kauko-ohjaimen nappia. Hän virnuili pahaenteisesti ja kurotti kätensä ylös niin etten olisi yltänyt repimään säädintä hänen kädestään. Ylsin siihen kuitenkin ja rikoin sen, se ei ollu vahvaa tekoa ja sen pystyi katkaisemaan kuin keksin yhdellä kädellä.

Jotenkin aavistin, että pahis oli kuitenkin ehtinyt painaa nappia ja juoksin varoittamaan ystäviäni jotka työskentelivät elektroniikkakaupassa. En meinannut päästä perille, sillä liukuportaat molemmat rullasivat siten päin, että jouduin harppomaan vastavirtaan. Pääsin lopulta sinne liikkeeseen ja kysyin, onko telkkarista tullut Katy Perryn musiikkivideo. Ei ollut. Huh. Ilmeisesti olin saanut pelastettua paikan. :D