Olipas siinä uni... Sai selkeästi vaikutteita Village - Kylä -elokuvasta minkä katsoin eilen. Unessa elimme tulevaisuudessa, jolloin maailma olli rappeutunut koska ihminen oli kuluttanut kaikki luonnonvarat ja muutenkin pilannut planeetan (eli tyyliin sama meinki kuin Ihmisen lapset -elokuvassa). Ihmiset muodostivat pieniä ryhmiä, 10-20 henkeä, koska semmoiset pärjäsivät siinä maailmassa parhaiten. Maailmassa oli myös olemassa muodonmuuttajia, otuksia jotka pystyivät muuttumaan miksi vain eläimeksi. Ihmiset tiesivät niistä mutteivät halunneet niitä ajatella, koska niitä pelättiin. Muodonmuuttajia oli kahdenlaisia, hyviä ja pahoja, mutta pahat olivat pilanneet hyvienkin maineen. Niinpä hyvät yleensä oleilivat ihmisinä tai muuttivat muotoaan joksikin huomaamattomaksi eläimeksi.

Itse olin tavallaan yksi näistä hyvistä muodonmuuttajista, ja kuten ihmisetkin, muodonmuuttajat kokoontuivat ryhmiin jolloin selviäiminen oli helpompaa. Omani oli pieni, alle 10 henkilöä. Kuitenkaan jako hyviin ja pahoihin ei ollut ihan mustavalkoinen, kuten ei oikeassakaan elämässä. Meidän ryhmän elintapaan kuului, että pidimme erästä maatilaa pitävää vanhaa pariskuntaa tavallaan pelossa, jotta saisimme heiltä ruokaa. Saatoimme muuttua joksikin pedoiksi, tappaajonkun pariskunnan eläimistä ja jättää sen maatilan pihalle. He tiesivät että "metsän hirviö" oli vihainen, taikavoimillaan tappanut eläimen ja vaatisi lepyttelyä, eli ruokaa. Niinpä tämä meidän pieni ryhmä eli tämän pariskunnan kustannuksella, mutta samalla suojelimme niitä oikeilta pahoilta muodonmuuttajilta. (Vähän saanut vaikutteita Kylästä?)

Pariskunnan tontilla oli myös metsää, ja suojelimme sen luonnonvaraisia eläimiä, pupuja, oravia, pesukarhuja, pikkulintuja ja metsän jalointa otusta: kultaista maakotkaa. Koska meidän ryhmän pahat teot oli pelkkää esitystä, emme oikeasti olisi niitä harvoja luonnonvaraisia eläimiä vahingoittaneet, eräänä päivänä kaikkien pienten eläinten kauhunhuudot raikuivat mäntymetsässä: kultainen kotka oli tapettu! Tietenkään kukaan (pariskunta tai metsän eläimet) eivät tienneet siinä mitään outoa, olihan "metsän hirviö" (eli meidän lauma) tappanut vaikka kuinka monta maatilan eläintä tätä ennenkin. Kuitenkin, meidän muodonmuuttajien lauma oli pelokkain kaikista: kukaan meistä ei sitä kotkaa ollut tappanut!

Pian jo maatilalle rymisteli yksi lauma pahoja muodonmuuttajia, aikeenaan orjuuttaa se vanha pariskunta ja meidät. Tietenkin meidän lauma alkoi vastataisteluun. Olihan siinä näky, kun noin 10 ja 10 alati muotoaan muuttavaa otusta taistelevat keskenään, toinen yhä vain yrittäen keksiä vastapuolen päihittävän otuksen. Olihan siellä härkää, sarvikuonoa, mammuttia, dinosaurusta ja kaikkia muita mahdollisia vahvoja eläimiä. Itsekin olin yksi näistä, ja jossain vaiheessa olin niin hermostunut, että muutuin delfiiniksi! Kuivalla maalla tästä ei tietenkään mitään apua ollut.

Ja vielä kun muistaisi miten tämmöinen kunnon fantasiaseikkailu loppui... <:P