Eikä mikä uni. :D Pääosa unessa oli, että mun huoneen valloittivat pienet kirppuotukset, joiden nimi oli "halo". Tai no siis pari haloa siellä oli (ne oli jotain 2 mm pitkiä, pulleita ja valkoisia), mutta niiden hiekanjyvän kokoisia munia tursusi joka paikasta! Ne munat oli niin kevyitä, että ne leijui ilmassa ja niihin törmäili ja niitä meni joka paikkaan! Ei siinä mitään, mutta joskus niistä kaikista munista kuoriutuisi haloja, ja ne imisivät ihmisistä verta ja kutittaisivat ja argh! Hyi. Lisäksi mun huoneeseen tuli kamala parvi verenhimoisia hyttysiä. Minä, Sami ja Milja oltiin vankina meikän huoneessa, ja yritettiin livahtaa pois ovesta ilman että ne itikat ja halon munat tulisi mukana, vaan tulihan ne ilmavirran takia. Hyttyset lensi nopeaa ja halon munat vaan lenteli ilmavirroissa. Kohta niitä oli koko talossa ja ulkonakin. Mietittiin, että miten ihmeessä niistä pääsee eroon, kun ne tarttui vaatteisiin ja niitä oli paljon ja ne oli niin pieniä että ne mahtui joka ikiseen pieneen koloon! No, ei me niille ehditty mitään tehdä kuitenkaan.

Jostain syystä menin sitten Miljalle, ja niillä ei ollutkaan oikeasti Zaraa, vaan eteisessä tuli vastaan joku vähän R2D2:n näköinen robotti. Siinä oli päällä pehmeä kumijuttu, että kun siihen laittoi käden ja sanoi oman nimen, niin se tunnisti vierailijan ja päästi sisälle jos vierailija oli hyvillä aikeilla liikkeellä. No, se robotti oli vähän epäkunnossa, eikä tunnistanut minua vaikka Milja seisoi vieressä ja kertoi robotille että voi minut sisälle päästää. Robotti kuitenkin vaihtoi vihaisen ilmeen päälle, ja avasi luukun. Lähdin juoksemaan karkuun, koska luukusta tuli vihainen vahtikoira-Zara, joka lähti jahtaamaan. :D Kiipesin puuhun, ja Zara kiipesi perässä. Ei se kuitenkaan oikeasti ollut vihainen edes. :D Sieltä puusta Zarppasen kanssa katsottiin teatteriesitystä.

Jossain vaiheessa X olin Phoeben (Frendeistä) kanssa jossain pellossa, ja se selitti jonkun kanan hautomistekniikasta. Se meni niin, että kanan piti kaivaa kuoppa tietynlaiseen maahan, antaa kuopan pohjalle kasvaa jotain sammalta/hometta tms., munia munat ja haudata ne. Se sammal houkuttelisi siihen kohtaan kuohkeassa mullassa etanoita, joiden liikkumisen aiheuttama lämpö lämmittäisi munia ja hautoisi niitä. :'D Kaivoin Phoeben kanssa esille epäonnistuneen pesän, jonka oli tehnyt nuori ja kokematon kanaemo, koska se ei ollut malttanut odottaa sammalen kasvamista, ja tällöin ei ollut myöskään etanat ilmaantuneen lämmittämään munia. Autettiin Phoeben kanssa tekemään munille uusi pesä. :3