Olin aluksi unessa jossain ulkona kesällä kaverini kanssa. Meiltä loppui eväät, joten kaverini kävi läheisestä ankkalammesta haavilla pöllimässä ankoille tuotua rehua. Se maistui oudolle, ei pahalle muttei kyllä hyvällekään. Jäihän ne vähän syömättä. Siihen tuli sitten hengaamaan joku meille kummallekin tuntematon teinityttö, semmoinen kunnon prinsessa. Se halusi meidän kanssa siinä oleilla ja syödä meidän eväitä. Virnistellen minä ja kaverini sitten tarjottiin oikein mielellämme niitä ankannaksuja sille tytölle ja ihan mielissään se niitä söikin...

Jossain vaiheessa jatkoin kaverini kanssa matkaa johonkin hotelliin. Se oli iso ja hieno ja puulla sisustettu. Se oli niin iso että eksyin koko ajan (saattoi kyllä johtua myös siitä että unessa hotelli jopa muutti muotoaan :D). Majoitustilat oli jossain isossa salissa, johon sitten majoittui useampia ihmisiä, myös tuntemattomia. Tavarat vaan jätettiin lattialle omaan rykelmään, ja minä siinä jo ihmettelin, että jokuhan voi pölliä niitä tavaroita! Ei siinä tilassa ollut edes lukollista ovea. Eräällä seinällä hengaili papukaijoja: aratteja, kauluskaija ja joku mutaatio afrikankaijasta. Kaverini kysyi, ovatko nuo linnut kotoisin Amerikasta, ja minä kerroin että muut on, paitsi kauluskaija Aasiasta ja afrikankaija Afrikasta.

Jatkoimme matkaa jonnekin ulos, ja nyt olikin talvi tai myöhäinen syksy. Meitä seurasi siamilainen tai itämainen kissa, ja yritimme houkutella sitä luoksemme. (Tuli siitä että eilen oikeassa elämässä piti houkutella ulkoa naapurin karannut kissa luokse ja palauttaa se.) Kisu kuitenkin pysyi välimatkan päässä. Jossain välissä minulla oli myös hoidossa musta mopsi nimeltä Laa-Laa (tai en tiedä miten kirjoitetaan, mutta noin se lausuttiin).