Unessa meillä oli hoidossa jos jonkinlaista tuttujeni lintua ja lisäksi oli myös muita tuttuja käymässä. Hienoa oli se, että linnut tulivat kaikki todella hyvin keskenään toimeen, muiden kesyt linnut olivat aivan sairaan tottelevaisia ja kilttejä. Esimerkkinä oikeassakin elämässä olevassa oleva jauhoamatsoni Rapa (joka oikeasti ei tule vieraiden kädelle, eikä osaa edes kunnolla lentää) tuli aina pyynnöstä luokse ja kerran se karkasi ikkunastakin, kun epähuomiossa katsoin ikkunasta ulos lintu olkapäällä. Se ehti lentää pari metriä ja kun ehdin huomata että se oli karannut, huusin vain sen nimeä niin se kääntyi salamana takaisin ja lensi kiltisti kädelle. Lisäksi linnut sai myös ilman mitään tappeluita matkahäkkeihinsä.
 
Jossain kohtaa unta oltiin joukolla ulkona ja iskä vahingossa sytytti tuleen vieresen tarhan pihalla olevan leikkimökin! Se kyti ihan vaan sekunnin ja sitten roihahti ilmiliekkeihin. Ihmiset yritti kantaa siihen vettä ja sammuttaa paloa, muttei se onnistunut. Lähdin hakemaan alakerrasta vaahtosammutinta, mutta iso olikin tyhjä! Niinpä jouduin ottamaan semmoisen pienen joka ei ihan riittänyt sammuttamaan paloa. Niinpä porukka jatkoi veden kantamista. Itse kuitenkin huomasin, että vaahtosammuttimesta kyllä tuli vielä vaahtoa, jos sitä "pumppasi." Niinpä pumppailin niin että loputkin liekit sammuivat. Kaikki vaahto ja vesi valui sitten meidän pihalle, ja vielä viimeisillä vaahdoilla (jotka tulivat paineella sieltä sammuttimesta) uursin nurmikkoon uran jolloin vesi valui naapurin pihalle uraa myöten. :D
 
Toisessa kohtaa unta olin jossain kaupassa käymässä parin kaverin kanssa, ja meidän piti ostaa jotain shampoota ja muita hiustuotteita. Ne oli tarkkaan jaoteltu värin mukaan ja muille hiusten väreille suunniteltuja tuotteita ei saanut missään nimessä käyttää. Minun värilleni oli ainoastaan yksi tuote, joten aloin pesemään hiuksiani sillä (siellä kaupassa). Huomasin kuitenkin, että se ei ollutkaan shampoota, vaan hiusgeeliä! Hiukseni olivat ihan geelissä ja jouduin menemään kaupan vessaan pesemään geelit pois.