Kamala uni! :D Siinä Milja (kaveri) meni hukkaan. Jälleen koin unen déjà-vuna, että olin tämän kyllä aiemminkin nähnyt tavallaan. Ehkä samana yönä tai sitten vaan tuntui siltä. Siinä olimme perheen kanssa pienessä laivassa, ja olimme metsässä. Metsä tulvi koska joku iso pato oli murtunut. Vettä oli kymmeniä metrejä ja vesi liikkui suurella nopeudella padosta poispäin.

Muistelin, että Milja tippuu veteen ja menee hukkaan siinä vaiheessa, kun vedessä näkyy karkkeja ja Milja kurottelee ottamaan niitä. Pian vedessä näkyi kelluvan karkkeja ja minä olin jo paniikissa: Miljaa ei näkynyt nytkään missään! Paniikki valtasi, hyppäsin ison kiven päälle ja aloin kurkku suorana huutamaan Miljaa. Onneksi vesi laski pian ja näin Miljan kävelevän sieltä jostain metsästä.

Menimme siitä jonnekin kauppakeskukseen jossa joku muka-tuttumme piti eläinkauppaa. Siellä oli myös isoja sänkyjä jostain syystä. Pian huomasimme olevamme joitain ihme pelinappuloita suuressa pelissä ja meidän tehtävänämme oli hyppiä sängyillä ja taistella jotain jättiotusta vastaan. Apuna sai käyttää eläinkaupasta löytyviä tavaroita ja eläimiä...