Jälleen vain pätkiä vailla yhteyttä toisiinsa...

Ainakin yhdessä vaiheessa olin meidän naapurin jollain terassilla viettämässä aikaa luvatta. Se oli joku koko talon kokoinen, vähän kesken oleva jättiterassi. Tosi hieno. Ja oli siis kesä. Jostain syystä aina menin sinne viettämään aikaa ja katsomaan maisemia ja kuuntelemaan musiikkia ylhään yksinäisyyteeni. Jossain välissä talossa asuva perhe kuuli kolisteluni ja tuli katsomaan. Yritin piilotella jossain pensaassa tai lautakasassa, mutta kai jäin sitten kiinni. :D

Jossain kohdassa olin kaupassa, ja siellä oli ihan urpo myyjä. :D Se oli hätäpalkattuna sinne, eikä se todellakaan hallinnut sitä hommaa... Se antoi kuitin ja vastarahana kolikot ja setelit jotenkin ihan omituisesti niin että asiakas hämmentyi ja rahaa satoi lattialle prosessissa. Minä sitten kyllästyin siihen sekoiluun, kun se myyjäparka ei edes huomannut tekevänsä mitään väärin tai huonosti, niin pomppasin sinne tiskin taakse sen myyjän kanssa, ja kirjaimellisesti kädestä pitäen opastin miten kuitti ja rahat kannattaa antaa.

Toisessa vaiheessa olin jossain CSI:n tapaisessa murhatutkimuksessa mukana. CSI oli kuitenkin vähän käänteinen, sillä tämä ryhmä yritti ehtiä paikalle ennen virallisia poliiseja ja kai siivota rikospaikkaa joko peitelläkseen rikollisen jälkiä TAI etteivät poliisit/siviilit järkyttyisi rikoksesta niin paljon. Samalla kuitenkin itse keräisimme todisteita jne. Kai. En muista. :D No kuitenkin, tällä kertaa joku oli tiputellut jotain jauhehuumetta paikkaan, jota muutenkin kuorrutti suolakerros. Peittelimme huumekohdat PEKONILLA. :D Ja järki on..? En tiedä.

Tämän yhden ryhmäläisten kanssa päädyimme kai myös rikospaikalla taittelemaan pyyhkeitä. Se oli hyvin tarkkaa, pyyhkeissä oli värikoodatut osiot, miten se tulisi taitella, mikä menisi minkäkin alle ja mihin tulee taitos jne. Oma parini oli juro, kalju ja tatuoitu bodari, joka ei hallinnut hommaa ollenkaan. En kuitenkaan uskaltanut ojentaa häntä, joten tein vain pyyhkeen oman pään mahdollsimman täydellisesti viikatuksi.