Joopajoo. Aioin kyllä kirjoittaa päivittäin, mutta unet ovat olleet liian sekavia kirjattaviksi. Pitkiä ja melkein juonellisia, mutta semmoisia unen tapaan sekalaisia käännöksiä aina välillä, ettei niitä itsekään tajua.

Joskus viime viikolla oli jännä kohta. Siinä oltiin me ihmiset jossain linnoituksessa, ja meidän piti päästä suo/rämealueen toisella puolella olevalle saarelle. Harmi vain, että suota vartioivat äkäiset, isot krokotiilit/dinosaurukset, jotka estivät kulkumme tehokkaasti. Saimme jotenkin napattua verkolla kaksi nuorta "krokoa", jotka olivat kuitenkin normaaleja ihmispoikia. Näiden avulla kiristimme krokoja: he saisivat jälkikasvunsa takaisin jos päästäisivät meidät kulkemaan. Ja niinhän se toimikin!

Toissayönä unessani oli jokin ihan ihmeellinen olento. Se oli kuin puoliksi joku sokeriorava ja puoliksi akaattikotilo. Se oli kooltaan noin 2-3 senttinen eli ihan pienenpieni! Löysin sen meidän terassilta uupuneena ja kylmettyneenä ja vein sen sisälle. Laitoin sille terraarion valmiiksi, ja sinne sille ruokaa, hunajaa, melonia ja banaania. Samalla omistin myös kaksi "marsua", jotka olivat aluksi marsuja mutta ajanmittaan myös kaneja ja kissoja. Ne olivat isossa dunassa naapurimme pihalla (wtf?) jossa kävin niitä hoitamassa, jos muistin... Jossain välissä kuulin toisen kissan kutsuvan, että jokos olisi aika hakea ne kotiin. Ja niinpä hain. Tosin kahden rimpuilevan kissan ja yhden dunan kantaminen ei ollut kamalan helppoa...