Unessa oli tyyliin kaksi osaa, joista molemmat aika ahdistavia. :p Ekassa osassa minulla oli päälläni dyykattu turkisviitta, jossa oli huppu. Heti kun pääsin vähänkään kadulle se päällä, joku kerjäläinen, jolla oli turkkitakki päällään, tuli luokseni ja alkoi repiä viittaa päältäni, aikoi varastaa sen! Parhaani mukaan taistelin vastaan, en ollut vielä kiintynyt siihen turkisviittaan edes, vaan olisin oikeasti voinut antaa sen viitan sille, mutta koska se yritti aluksi varastaa sen, en halunnut antaa viittaa semmoiselle asennevammaiselle varkaalle. Lopuksi se kerjäläinen suuttui ja yritti herättää sääliä ottamalla kaikki ulkovaatteensa pois kylmällä talvisäällä ja heittämällä ne siihen meikän jalkoihin.  Olin kuitenkin ihanan julma ja otin ne sen vaatteet mukaani sisälle.

Jossain kohdassa unta jossain telkkarissa näkyi sääksi, joka leikki jonkun pikkupojan kanssa, ja leikkisästi otti sen pojan pään suuhunsa! :D Sen sääksen pää oli ehkä saman kokoinen kuin jollain tanskandogilla.

Viimeisessä osassa unta elin uudestaan eilisen illan, katsottiin Miljan ja Samin (kaveri ja veli) kanssa BB:tä, kun yhtäkkiä joku henkiolento tuli sinne. Se olento oli semmoinen, että aina kun se siirtyi johonkin esineeseen, ja se esine heräsi eloon. Tällä kertaa sillä hengellä oli jotain kaunaa Samia kohtaan, ja se siirtyi isoon leipäpuukkoon ja alkoi jahdata Samia. :D Raukka. Puukko vain pomppi ja ryömi lattialla ja yritti viiltää nilkoista, joten Sami yritti pysytellä tuoleilla, pöydillä ja sängyillä. Oli aika ahdistvaa kyllä. Jossain vaiheessa Sami sai houkuteltua sen puukon pakastimeen, ja lukitsi sen sinne.