No kuitenkin, tänä yönä olin jonkun yökerhon aulassa Katan, Miljan ja Jaanan kanssa.Siellä oli valoisaa, kohtuullisen hiljaista ja siellä oli vessat ja tilavaa. Siinä oli myös narikka, ja narikanpitäjä oli oma yrittäjä, joka nyt vaan sattui pitämään sitä narikkaa siinä aulassa (tosin ehkä narikan pitämiseen se on se paras paikka). Se yritti sitten minulle vuokrata sitä yritystä, koska se vanha nainen oli liian vanha pitämään sitä. Eli tyyliin "Maksa paikasta ja valmiista yrityksestä minulle vuokraa 100€ viikossa, mutta saat tuloja 200€ viikossa!" ja sitten en tiennyt pitäisikö se ottaa vastaan vai ei.

Jossain vaiheessa tajusin, että olin jättänyt takin päälle, ja olisin halunnu viedä sen autoon, koska narikassa olisi narikkamaksu, ja minähän en semmoisia maksa. Ei me kuitenkaan missään vaiheessa päästy sinne takaisin sisälle, niin hilluin siinä aulassa sitten takki päällä. Jossain vaiheessa meidän porukka vähän laajeni, siihen taisi tulla Mirkku ja Jasper Hale. :D Jossain vaiheessa joku vähän niinkuin suomalainen Adam (Katan kanadalainen tuttu) tuli vessoista, ja se katseli Kataa "sillä silmällä". Justiinsa kun olin juoksemassa sen perään, että "Hei meneppä iskemään Kata!" niin se kääntyikin takaisin, ja kysyi Katalta että "Ettehän te ole pari?" ja osoitti Jasperia. Kaikki vaan hymyilee ja että "Ei ne ole!" ja niin loppui unen se osa siihen ja Katan ja "Adamin" tulevaisuus jäi arvoitukseksi. ;)

Jossain toisessa vaiheessa minä ja Milja oltiin mäkkärissä syömässä, ja meille tuli juttelemaan joku tyyliin meidän ikäinen poika. Ihan ennenkuin lähdettiin, Milja otti jostain kuvan omalla kännykällä, ja sitten mentiin Makuuniin. Se poika seurasi meitä Makuuniin, koska oli huomannut Miljan hienon kännykän, ja halusi kysellä siitä lisää ja tutkailla sitä. Makuunissa sitten valittiin aika kiireellä karkkeja, koska New Moon alkaisi kohta ja pitäisi ehtiä sinne! Karkit oli tyhmiä, niitä oli hirveän vähän hyviä ja hirveän paljon samanlaisia pahoja, semmoisia jotka on täynnä väriaineita yms. ._.

En tiedä ehditiinkö elokuviin, uni loppui.