Taas pitkä "seikkailu"-uni, mutta yksityiskohdat häipyivät mielestä aikoja sitten. Pääjuonena oli, että kolme pahista lukitsivat minut ja pari kaveriani muiden ihmisten ohella ostariin sisälle! En muista tarkalleen heidän motiiviaan, ilmeisesti meidän piti asua siellä kuin vangit, eikä meillä ollut kunnon vessoja tai ruokaa kovinkaan paljoa. (Vaikka luulisi että ostarilta nämä löytyy...)

Yritimme tietenkin joukolla keksiä pakokeinoa. Jotenkin ihmeen kaupalla joku mies sai kytkettyä korvakoruunsa ketjun, jolla hän sai voimalla vedettyä liukuovea raolleen niin että sen sai tolpattua auki jollain tuolilla. Tämän jälkeen minä lähdin yhden pahiksen kimppuun. Se oli semmoinen vähän raukka, joka oli mukana niiden kahden muun painostuksesta. Mutta silti tarpeeksi pahis, että ei lähtenyt mukanani suosiolla poliisiasemalle, vaan pyristeli vastaan kun kamppailimme parkkipaikalla.

Kun hän sai heitettyä minut maahan, hän juoksi äkkiä autonsa rattiin, ja yritti ajaa päälleni! Väistelin (tarkoituksella mutta enemmän vahingossa kaatuillen) autoa, ja hän kolaroi sen seurauksena muihin autoihin, seiniin, tolppiin jne. Minulla oli täysi työ väistellessä enkä voinut kovin paeta minnekään. Pahis taas salamannopeasti vaihtoi autoa, kun edellinen romuttui ajokelvottomaksi. Lopulta hän ajoi sellaiseen outoon railoon (miksi semmoinen oli parkkipaikalla?), ja jäi sinne jumiin eikä saanut auton ovea enää auki. Tässä vaiheessa lähdin hakemaan poliisia paikalle, kun pahis oli autossa säilössä...