Hitsi kun en muista taaskaan paljoa unesta enää. >:( Pitäisi ne kirjoittaa ylös heti aamulla ääää.

No kuitenkin, eilen tuli Hogan knows bestissä se jakso jossa näkyi ne niiden kakadut, valko- ja molukkienkakadu. Tulihan se tietty uneen. Unessa Ansulla (lintutyyppi) oli ne Hoganeiden kakadut ja myös jostain syystä Jonnan (toinen lintutyyppi) Teppo-kauluskaija. Mutta ne oli kaikki meillä pitkäaikaishoidossa, ja ne oli tosi kivoja kaijoja! Teppokin oli ihan kesy ja kiva, ja kakadut myös.

Dorinilla oli sen oikean kissan Griipin lisäksi Mirkun kissa Nelli (joka on oikeastikin aika saman värinen kuin Griippi), sekä sieltä eläinkodista myös iso kollikissa Hemminki. Griippi osasi kulkea valjaissa kuin koira, kun taas arempaa Nelliä ei saanut valjaisiin ollenkaan. En tiedä mikä idea tälläkin oli unessa, ei kai mikään.

Jossain välissä meidän talon vieressä (unessa) oleva tosi syvä oja (jonkun 3 m syvä, ja saman levyinen) oli täynnä vettä, ja minun, Miljan ja Samin piti pelastaa sieltä jotain. Saatiin laskettua korkea jakkara sinne, ja pelastettua se jokin (joka tais olla jotain filminauhaa tms.), ja tuli pikkainen paniikki, kun veden pinta alkoi laskea ja kelluva jakkara sitä mukaan vajota. Lopuksi kuitenkin saatiin kuin saatiinkin sen filminauhan avulla se jakkarakin pois sieltä ojasta. o/ Menestys tähän mennessä.

Mutta sitten alkoikin vaikeudet. Menin johonkin taidekouluun, jossa piti keriä ison, pelottavan ohjaajan johdolla samettinauha kauniille kerälle. Onnistuin saamaan sen ihan solmuun muiden oppilaiden samettinauhojen kanssa, ja leikkelin omin luvin sitä nauhaa. Opettaja ei ollut turhan iloinen, mutta ei voinut rankaistakaan, kun hälytys tuli. Kouluun oli tullut tunkeilija, joku vaarallinen rikollinen tms. joka oli oikeasti noin 5cm korkea ihmismäinen ampiainen! Sain jotenkin orapihlajan piikillä lävistettyä ampiaisen vyötärön, ja suoritin rituaalinomaisen rauhaanlaskemisen levittämällä ampiaisen verta sen käsiin ja jalkoihin sillä piikillä. Menin takaisin luokkaan, mutta kun kohda menin katsomaan sitä ampiaista, näkyi paikasta vain veriset pienet jalanjäljet jonnekin suihkuhuoneeseen! Olin ihan paniikissa, mutta löysin ampiaiset lakanamyttyyn kääriytyneenä, ja hakkasin sitä niin kauan, että kuului rutinaa ja tiesin että ampiainen oli nyt mennyttä. HUOH.