Uni oli jälleen moniosainen, ja muistan siitä kaksi osaa. Ensimmäisessä osassa olin kavereideni kanssa jossain jättisuuressa ravintolassa, joka oli tunnelmaltaan ihan rento mutta siisti, jotain jonkun pitserian ja kiinalaisen ravintolan väliltä. Sieltä sai ihan mitä ruokaa vain halusi, ihan hamppareista joihinkin sadan euron kaviaarilautasiin. Siellä oli myös buffetti, jossa oli kamalasti valinnanvaraa. Itse olin kavereideni kanssa tilannut kiinalaista ruokaa, minä jotain härkää ja riisiä. Kävin kuitenkin kiertelemässä ja katselemassa, ja huomasin että useisiin pöytiin oli jätetty "buffetlautasia", eli tietynlaisia lautasia jotka sai vaan jos maksoi buffetin, ja niille sai kerätä ruokaa niin paljon kuin jaksoi syödä. Otin yhden lautasen, ja menin pokkana buffet-liukuhihnalle, ja täytin lautasen mm. nugeteilla, kalapuikoilla ja ihanalla riisillä ja kastikkeella. Eikä kukaan sanonut mitään, koska minullahan oli semmoinen sääntöjen mukainen buffetlautanen. Ihme kyllä, en jäänyt missään vaiheessa kiinni (paitsi omille kavereille, muttei ne käräyttäneet), ja jaksoin jopa syödä kaiken sen ruoan ja lisäksi sen härkäruoankin.

No, nyt kun itselläkin on tullut nälkä tuota kirjoittaessani, aika siirtyä unen toiseen osaan. Siinä oltiin kavereiden kanssa meillä. Iiris (yksi kavereista) oli ottanut mukaansa perhosentoukan, semmoisen ehkä 20 cm pitkän ja 5 cm paksun, se oli vihreä ja sillä oli imukuppijalat. Iiris kertoi, että se oli kasvanut niiden viikunapuunsiemenestä, joka oli tippunut multaan. Ensin kaikki halukkaat saivat kokeilla miltä toukka tuntui, itse en uskaltanut jostain syystä. Oikeasti Iiris oli ottanut sen mukaan evääksi, ja pilkkoi toukan palasiksi ja jakoi kaikille. Muut söivät ne onnellisina, koska toukan palaset olivat muuttuneet viinikumikarkeiksi. Itse en vaan voinut syödä sitä!

Jossain vaiheessa, kavereiden ollessa yhä meillä, menin suihkuun. Muistin, että isäni oli sanonut, että jos mahaan tulee näppyjä tai paiseita, ne kannattaa heti puhkaista. Suihkussa ollessani huomasin, että mahani oli melkein täynnä paiseita! Aloin puhkomaan niitä, ja jokaisesta paiseesta tuli ulos noin 10-15 cm pitkä "etana", joka oli limainen ja suippo ja väriltään harmaan punaruskea. Huuhdoin ne vaan suihkulla alas viemäristä, olin ottanut sen ritilän pois että ne mahtui sinne. Kun olin saanut kaikki paiseet puhkaistua ja "etanat" ulos, huomasin että viemäristä oikein pursusi niitä! Ne olivat niin isoja ja niitä oli niin paljon, ettei suihkun voima riittänyt huuhtomaan niitä kauemmas viemäriin! Lisäksi osa niistä osasi jotenkin puhua. Ne selitti jotain, että me ei päästä niistä ikinä eroon ja ne valtaavat maailman. No, ne oli kuitenkin pelkkiä etanantapaisia, joten kaveriporukalla ja perheen voimin alettiin repiä ja leikkaamaan niitä saksilla palasiksi. Jossain vaiheessa ne etanat sitten muuttuivat vaatteiksi (t-paidoiksi yms. pieniksi vaatekappaleiksi), ja unihan loppui siihen mielikuvaan, kun perhe ja kaverit ja minä ollaan saksilla leikkelemässä raivon vallassa vaatteita palasiksi ja tunkemassa niitä palasia takkaan. :D