Olipa taas uni. o_O' Oli siis kirkas kevätpäivä, lumi suli pois vähitellen ja aurinko paistoi lämpimästi. Silti unessa ahdisti ajoittain. Joku ankeuttaja jahtasi meitä. Piilouduin jonkun kaverin kanssa sen taloon, joka oli hieno ja tosi valoisa isojen ikkunoiden takia. Onneksi ankeuttaja ei päässyt sisälle. Siellä sitten hengattiin, ja siellä olikin jotkut pienimuotoiset juhlat. Onneksi molemmat meistä oli ihan tervetulleita ja koko ilmapiiri oli hirveän tuttavallinen.

Jossain vaiheessa lähdin iskän kanssa autolla ostamaan sankarille lahjaa. Ajettiin jonkun kaupan pihaan. Parkkipaikka oli aika täynnä lunta, mutta se lumi muistutti jotain vaahtoa, että kun siitä ajoi, tai jos siihen koski, se ei väistynyt, vaan suli kokonaan pois. Vaikka parkkipaikoilla siis oli jopa metrin korkuisia könttejä lunta, ajoin siihen paikkaan ihan normaalisti, koska lumi sulaisi pois. Mutta ei meidän paikassa. Jotain kolisi autoa vasten, vaikka paikkaa oli vielä kaksi metriä edessä päin jäljellä, ja mentiin autosta ulos katsomaan mikä siellä oli. No, yhden sulamaan alkaneen lumi-/jääköntin sisältä näkyi kuolleen ihmisen kädet, jalat, naama ja rintakehä. Muuten ukkeli oli vielä lumen sisällä. Hyi ihan kamala tunne se kyllä oli, kun näki oikeasti kuolleen ja ehkä jo vähän lahonneen ihmisen! Romahdin unessa ihan täysin enkä jaksanut kuin itkeä enkä edes liikkua, istuin vaan munana siinä maassa. Jossain vaiheessa ryhdistäydyin ja menin iskän kanssa sinne kauppaan, joka oli semmoinen pieni ja kallis kuin laskettelukeskusten yhteydessä olevat. Paljon oli poro- ja lappikrääsää ja jostain syystä ostin sille juhlasankarille lahjaksi kuivattua poron lihaa.

Toisessa osassa unta Dorini houkutteli minut niiden englannin tunnille. Dorini oli muka ala-asteelainen, mutta niillä oli Pahkala (yläasteen opettaja) opettajana, ja osa oppilaista oli samoja mitkä oli meidän luokalla yläasteella. Olin ihan paineissa, että Pahkala huomaisi että olen tunkeilija tunnilla, mutta se oli niin sokea ja kännissä ettei se huomannut meikää. Se antoi meille askartelutarvikkeita ja laittoi jonkun lasten elokuvan pyörimään ja lähti käymään jossain. En osannut tehdä sitä askartelutehtävää ja revin stressiä siitä. Jossain välissä opettaja tuli takaisin, ja huomasi, että luokassa on joku, joka ei kuulu luokkaan! Se meni kuitenkin Rikun luokse, ja aikoi heittää sen ulos luokasta, vaikka Riku kuului siihen luokkaan. :D Se oli vaan niin pitkä, että opettaja luuli sitä paljon vanhemmaksi (joo-o, jopa minä sulauduin sinne ala-asteelaisten joukkoon). Minä taas sain jäädä luokkaan, mutta enempää en unesta muistakaan.