Olin jossain eläinmuseo/eläintarhassa käymässä. Siinä oli yhdistettynä eläinpuisto ja -museo. Aluksi ainakin uin delfiini-ihmisten kanssa. Ne olivat unimaailmassa normaaleja delfiinejä, ja olivat eläintarhassa näytillä. Oikeasti ne muistuttivat enemmän merenneitoja tms. ja niissä oli harmaalla kumimaisella iholla tatuointimaisia tummia tribaalikuvioita. :D

Jossain välissä lähdin sitten kiertämään kahden serkkuni kanssa. Toinen muistutti ulkomuodoltaan oikeasti serkkuani. Nimeltään he olivat unessa Joonas ja Johannes, ja ne meni minulta koko ajan sekaisin, kun ei oltu hirveän läheisiä. :D

Hitsi siellä eläinmuseossa oli siistiä! Se oli jotenkin samalla HopLopin tyyppinen seikkailurata, ja teemana saattoi olla esim. viidakko niin siellä sai kiipeillä puissa ja liaaneissa ja siellä näkyi sitten viidakon eläimiä ja niistä tietoiskuja.

Eräässä vaiheessa koko juttu muuttui vähitellen Ikean tyyppiseksi tavarataloksi. Menin siihen valittamaan myyjälle, joka intona kauppasi tehosekoittimia. Valitin omasta blenderistäni, joka ei tosielämässäkään toimi kunnolla. Myyjä kuitenkin aivottoman oloisena toisti myyntipuhettaan eikä välittänyt lainkaan minun palautteestani.

Eräs ihmeellinen tapahtuma kävi kuitenkin yöllä, ihan oikeasti! Yritin unessa kai askarrella pelikortteja tai palapelin palasia (tai leikata pelikorteista palapelin paloja), niin lähdin OIKEASTI hakemaan keittiöstä parempia saksia tähän tarkoitukseen. :D Huomasin siinä muutaman metrin jälkeen, että hetkonen. No joo, en kuitenkaan huomannut että se oli unta, vaan huomasin että onhan minulla omassakin huoneessani sakset! Niinpä palasin takaisin ja kömmin sänkyyn, ilman saksia tosin.