Enpä muista paljon unta, kun heräsin liian aikaisin. Muistan vain, että siinä etsittiin Dorinin kissan Griipin "poikakaveria" nimeltä Nim, joka oli kelta-vihreä-valkoinen kissa. :D Ja sen arvo oli noin 100 euroa, ja se tuottaisi erikoisen värisiä pentuja.

Muuten oltiin vaikka ja kenen kanssa tarhan pihalla leikkimässä lasten kanssa. Jossain välissä Jeninin gerbut karkasi meidän pihalle. Oli pimeää, mutta onneksi niiden valkoiset osat loisti tummaa nurmikkoa vasten pimeässäkin. Sain molemmat ihan ihmeen kaupalla kiinni! Kun menin palauttamaan niitä Jeninille, ne oli muuttuneet joksikin liskoiksi, ja ne olivat tiputtaneet häntänsä kun olivat säikähtäneet niin pahasti. Jenini ajatteli kuitenkin pitää ne, vaikka sanoin että ne on iguaaneja, ja ne kasvaisi kaksimetrisiksi molemmat. Jossain vaiheessa (keskellä yötä) Kata soitti, että onko meidän takapihalla olevassa eläinkaupassa undulaatteja sen 10-vuotiaalle serkulle synttärilahjaksi. Sanoin että ei, ja olihan eläinkauppa muutenkin jo kiinni tältä päivältä.

Ah! Ja jossain välissä oli niin ahdistava kohtaus että heräsin sen takia! Olin Zaran kanssa lenkillä ja meidän edestä lähti biisonin vasa juoksemaan meitä karkuun, ja Zara muuttui harmaaksi sudeksi, karkasi ja juoksi perään. Kohta oli susi-ihmisten ja biisoni-ihmisten sota, kun ihmissusizara tuli takaisin niitylle kuollut biisonivasaihminen olallaan. Susi-ihmiset oli semmoisia, joilla oli ohuet, pitkät suorat hopeanhohtavan vaaleat hiukset (ja miehillä parrat yms. koska miehet oli suurimmaksi osaksi kaljuja) sekä hopeanhohtoinen läpikuultava iho ja ihan vaaleat silmät. Biisoni-ihmisillä oli taas vaaleanruskeat, kiharat hiukset, ruskeat silmät ja suklaanruskea iho. Siinä niityllä ne sitten tappeli alkeellisin asein, jousinuolia, keihäitä yms. sekä tietty ihan kynsin hampain. Olin sitten susi-ihmisten puolella, koska olin Zaran puolulainen. Minulle ei mitään voimia tullut, joten yritin vain piilotella etten ihan hengestä pääsisi. ._. En kuollut, mutta heräsin.