Näinkö ehkä muutaman sataa unta viikonloppuna? Mm. sata kertaa unta siitä että heräsin. No joo, oikeasti muistan viikonlopun unista vaan seuraavat pätkät:

Sinisen, puhuvan lehmän piti hypätä kerrostalon ikkunasta jokeen, mutta se ei uskaltanut, koska joen vartta vartioi vihainen sarvikuono, ja näin se lehmä ei pääsisi sieltä joesta pois. Käskin sitä hyppäämään, koska ei se pääsisi sieltä kerrostalosta pois muuten (liekkö tällä jotain tekemistä sen kanssa että nettifaktana kulkee se, että lehmä voi kävellä portaat ylös, muttei alas). No, se lehmä hyppäsi ja pääsi maalle jopa ennen kuin sarvikuono oli kohdalla.

Toisessa unessa kävelin eläinkaupan ohi ja siellä oli Kaijulin paikallistapaaminen, jossa oli ihan SIKANA lintuja! Olisin niin halunnut mennä sinne mutta sinne piti olla ilmoittautunut etukäteen. :( Yhy.

No, jos saan jatkaa unimaailmaa, niin ei hitto mikä uni viimeyönä. :D Siinä elettiin uudelleen muka "Uusikuuta" (Houkutus-kirjasarjasta), ja MINÄ olin Edward Cullen. :D Ei lollero pallero. No, Uusikuu se ei ihan ollut, koska Jacobia ei näkynyt ollenkaan ja tietty eihän nyt kukaan ollut oikeasti mikään. Bellakin oli joku random nainen, ja juonikin oli vähän joo outo. Siinä juonessa Bella oli töissä ompelimossa kaukana kotoa, ja sen ehkäisypillerit oli karkkeja. Ne pillerit kastui ja meni pilalle ja se joutui lähtemään kotiin synnyttämään ja kasvattamaan lastaan. :P (PS: En syö sieniä iltaisin vaikka vähemmästäkin voisi luulla.)